Honden

De honden hebben verwarmde binnenverblijven. Ze hebben de mogelijkheid om de hele dag in het binnenverblijf en buitenverblijf te lopen, daarnaast mogen ze 2 x per dag lekker ravotten op de speelweide, zodat ze hun energie volop kwijt kunnen. Honden die graag spelen mogen met andere honden op de speelweide. Honden die niet zo goed met andere soortgenoten overweg kunnen mogen alleen op de speelweide. Daarnaast is er de mogelijkheid om honden samen in een verblijf te laten logeren. De honden krijgen 2 x per dag eten. Maar is het voor uw hond beter om vaker of juist minder vaak eten te krijgen, zorgen wij daar uiteraard voor. U heeft de mogelijkheid om uw eigen voer mee te brengen.

 

Katten

In ons verwarmde kattenverblijf kunnen de katten apart geplaatst worden, maar er is ook de mogelijkheid om ze samen te laten logeren. De katten mogen twee maal daags naar buiten, waar ze beschikken over krabpalen, klimmogelijkheden en kattengras. Wij maken gebruik van feromonen en kattenkruid om de katten snel op hun gemak te laten voelen. De katten krijgen  's morgens melk  en 's avonds een vleesmaaltijd, de hele dag door staan er brokjes.

 

Extra zorg

Met 10 jaar ervaring als paraveterinair (dierenartsassistente) kunnen alle honden en katten bij ons terecht. Dus voor ons is het geen probleem om voor dieren met een medische achtergrond te zorgen, zoals bijvoorbeeld suiker- , nier- en blaaspati├źnten. Het geven van medicijnen is geen enkel probleem, wij weten waar we op moeten letten.

 

Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om te komen proefdraaien!

┬ę Tinka's Trimsalon 2018  |  Website ontworpen door Thom van Rijt